angadvers
What ever go here!
What ever go here!
.::YahooAction::. »
انجمن گفتگوي آزاد »
بيائيد دوره هم باشيم »
شعر و شاعري »
تـــرانـه آهنگ های خواننــدگان
| شعر و شاعري اينجا محلي براي شعر گفتن دوستان عزيز |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Register Now for FREE!
|
Loading
| اشتراک گذاری این مطلب : |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
![]() Join Date: Apr 2009 Posts: 5,386
|
امید
انتظار انتظار ای تو بی تکرارتر از حادثه بیش از اینها انتظار دیگه بسه به من از فرسنگها دوری تو گرمی حرم نفسهات می رسه انتظار عزیز من دیگه بسه بسه بسه انتظار بسه بسه بسه انتظار بسه بسه انتظار اره بسه بسه دیگه انتظار لحظه لحظه های خاطرات من با تو بود ای چشمه حیات من گر چه ما افتاده ایم از هم جدا هر زمان یاد توام ای اشنا دل من خیلی برات دلواپسه انتظار عزیز من دیگه بسه بسه بسه انتظار بسه بسه بسه انتظار بسه بسه انتظار اره بسه بسه دیگه انتظار بندگیمو با خدا هر روز تازه می کنم درد دلو با اونکه محرم رازه می کنم عاشق تو موندن رو کسب اجازه می کنم بندگیمو با خدا هر روز تازه می کنم درد دلو با اونکه محرم رازه می کنم عاشق تو موندن رو کسب اجازه می کنم عشق تو خیلی برام مقدسه انتظار عزیز من دیگه بسه بسه بسه انتظار بسه بسه بسه انتظار بسه بسه انتظار اره بسه بسه دیگه انتظار بندگیمو با خدا هر روز تازه می کنم درد دلو با اونکه محرم رازه می کنم عاشق تو موندن رو کسب اجازه می کنم عشق تو خیلی برام مقدسه انتظار عزیز من دیگه بسه بسه بسه انتظار بسه بسه بسه انتظار بسه بسه انتظار اره بسه بسه دیگه انتظار
|||||||||||||||||||||
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
امید
عزیزم انتظار عزیزم توجاده فدا شدن اونکه هرگز نمی شه خسته منم اونیکه با صد امید و آرزو دلشو بسته به عشق تو منم اونیکه با صد امید و آرزو دلشو بسته به عشق تو منم آخه تو پاک و نجیبی تو یه احساس عجیبی نکنه فرشته ای تو تا ندای عشق رسید بر من تا ندای عشق رسید بر من شوق زندگی دمید بر من شوق زندگی دمید بر من آخه تو پاک و نجیبی تو یه احساس عجیبی نکنه فرشته ای تو می خوام تو دریای چشات تا جون دارم شنا کنم می خوام حساب خودمو از عاشقا جدا کنم فدا شدن برای تو دلیل زنده بودنه می خوام عشق و جنونمو لایه قصه ها کنم می خوام عشق و جنونمو لایه قصه ها کنم آخه تو پاک و نجیبی تو یه احساس عجیبی نکنه فرشته ای تو
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
فرشید
اومدم من [Only registered and activated users can see links. ] از تموم عمر رفته يه دل شكسته دارم هنوزم مثل گذشته يه صداي خسته دارم يه صداي خسته دارم اومدم اومدم تا بدونم از دل عاشق سرگشته بخونم بي توهيچم ، بي تو پوچم روح دل تنگ غروبم وطنم با تو اما يه طلوع ام يه شروع صبح خوبم وطنم وطنم وطنم وطنم نميتونم از تو من دل بكنم وطنم وطنم وطنم نميتونم از تو من دل بكنم وطنم وطنم وطنم خونه اول وآخر هتل عشق مني تو اومد تا كه بسازم خونه عشقمو از نو خونه اول وآخر هتل عشق مني تو اومد تا كه بسازم خونه عشقمو از نو اومدم اومدم تا بمونم از دل عاشق سرگشته بخونم يه روزي كه بي .... دوتا چمامو براتون اگه عمري باشه باقي ميكنم جونو فداتون اگه عمري باشه باقي ميكنم جونو فداتون
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
لیماک
تو دلت جايي ندارم عشق یه طرفه عاشقم عمریه اما تو دلت جایی ندارم عاشقم اما چه فایده تو دلت جایی ندارم یه روزی می شه که دست رد به سینم می زنی تو می دونم که من ساده تو دلت جایی ندارم می دونم که از تب عشق تو داری بهم می خندی می بینی چه بی قرارم اما در به روم می بندی نمی ذاری که چند دقیقه لحظه ای با تو باشم دور می شی مثل یه سایه دلمو اسیرت کردی می دونم یه عشق تازه اومده جامو گرفته سر سنگین شدی رفتی تو دلت جایی ندارم شب و روز با عشق تازت می ری و خوش می گذرونی دیگه به فکرم تو نیستی تو دلت جایی ندارم اما دوست دارم بدونم حرف آخر دلت و با نگات برگشتی گفتی تو دلت جایی ندارم انگاری همش یه خوابه خواب نه مثل سرابه چی بگم از ...... رنج و عذابه
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
هنگامه
یا تو یا هیچکس دیگه ارتش صلح به خاطر تو می خونم یا تو یا هیچ کسه دیگه قدر چشاتو میدونم یا تو یا هیچ کسه دیگه به خاطر تو می شکنم یا تو یا هیچ کسه دیگه من از تو دل نمی کنم یا تو یا هیچ کسه دیگه به خاطر من نرو به عشقمون تکیه کن بغضتو بشکن واروم اگه می خوای گریه کن به خاطر من بمون تو خاطرت می مونم خودم ستارت می شم تو می شی اسمونم به خاطر من بیا من که برات می میرم بیا و فریاد بزن حرفم و پس می گیرم حرفم و پس می گیرم به خاطر تو می خونم یا تو یا هیچ کسه دیگه قدر چشاتو میدونم یا تو یا هیچ کسه دیگه به خاطر تو می شکنم یا تو یا هیچ کسه دیگه من از تو دل نمی کنم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه بی تو نفس کم میارم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دیوونتم این و همش دلم می گه بزار بگن دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه به خاطر من نرو به عشقمون تکیه کن بغضتو بشکن واروم اگه می خوای گریه کن به خاطر من بگو بگو هرگز نمیری بگو که موندگاری حرفتو پس می گیری به خاطر من بخند تا دوباره بهار شه عاشق قلعه نور اسب طلا سوارشه اسب طلا سوار شه به خاطر تو می خونم یا تو یا هیچ کسه دیگه قدر چشاتو میدونم یا تو یا هیچ کسه دیگه به خاطر تو می شکنم یا تو یا هیچ کسه دیگه من از تو دل نمی کنم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه بی تو نفس کم میارم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دیوونتم این و همش دلم می گه بزار بگن دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه بی تو نفس کم میارم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دیوونتم این و همش دلم می گه بزار بگن دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه بی تو نفس کم میارم یا تو یا هیچ کسه دیگه می خوام بگم دیوونتم این و همش دلم می گه بزار بگن دوست دارم یا تو یا هیچ کسه دیگه
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
محسن چاوشی
متاسفم متاسفم متاسفم برات کوله بار ارزوهات روی دوشت تا کجاها رفتی با پای پیاده رفتی و به هرچه خواستی رسیدی متاسفم برات ای دل ساده دل به هر کی دادی از سادگی دادی زندگیت و پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه تابه هش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین وپریشون دل بی کس دلک بی سر و سامون دل زخمی دل تنها وتکیده دل گریون من وهی دل گریون متاسفم برات کوله بار ارزوهات و کی دزدید دل دیوونه به گریه هات کی خندید عاشق و خسته و غمگین وپریشون دل بی کس دلک بی سر و سامون تو رو با حول و بلا تنها گذاشتن اونا که لیاقت عشق و نداشتن تک وتنهایی و با پای پیاده متاسفم برات ای دل ساده
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
خواننده : فرزاد فرزین
نام: چتر شکسته آلبوم : تهدید پنجره بسته. .. دلم شکسته .. . دلی که تنها ... دل بتو بسته ... . با یاد عشقت .. . همیشه مسته .. . اما تو رفتی .. . بمن میگفتی.. . هرجاکه باشی .. . نمیشه روزی . .. ازم جداشی. ... اما چه آسون.. .دل کندی از من دروووووغ میگفتـــــــــــــــی. ... ( خدا نگه دارت ) دستت تو دستم ... . چتر شکستم توی خیابون .... . نمنم بارون پای پیاده .. . . آخکه چه ساده عشقـــــــــو میخواستم ... هنوز میشینم.. . تورو ببینم.. .. تو اون خیابون .. بزیر بارون.. . چه خوشخیالم .. .که بر میگردی... باور ندارم .. . صدای نازت. ... توی خیالم .. دستای گرمت تو دست سردم.. . نوازشم کن ... حتی تو خوابم ... هنوز چشم براهـــــــــــــــم.. . اگه تو حتـــــــــــــــــی خاطره باشی.. . بازم قشنگه مال من باشی... . هرجاکه رفتی.. . هرجاکه باشی .. .. خدا نگــــــــــهدار... . ( خدا نگه دارت )
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
خواننده : محسن چاوشی
آلبوم : خودکشی ممنوع نام:صبوری آهای تو که این همه دوری از من این روزا در حال عبوری از من آهای تو که فکر می کنی سوزوندی دار و ندارم و با دوری از من طاقت نداری ببینی میدونم این همه طاقت و صبوری از من ستاره هات میگن پشیمون شدی میخای بگی که غرق نوری ازمن فکر نکنم بشه با صدتا دریا این همه نفرت و بشوری از من نمیدونم میخای با قلب سنگی دل ببری بازم چه جوری از من پشیمونیت فایده نداره دیگه چشات باید بارون بباره دیگه
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
آلبوم : خودکشی ممنوع نام: تو و فاصله به پای چوبی من تبر زده نگاه تو من نمیتونم برم اما تو هی میگی برو آخه من کجا برم هر جا برم بازم تویی پیش پای لنگ من یکه وتنها میدوی تو و فاصله با هم یکی شدید منو پاهام به رسیدن نامید کاش میشد میرسیدم تا بدونم تو فاصبه بهم چیا میگید من به تو نمیرسم ای همه ي خوبی من تو نه دور میشی نه نزدیک به پای چوبی من به پای چوبی من تبر زده نگاه تو من نمیتونم برم اما تو هی میگی برو تو و فاصله با هم یکی شدید منو پاهام به رسیدن نامید کاش میشد میرسیدم تا بدونم تو فاصبه بهم چیا میگید به صدای من کمی گوش بده دل به این خسته ی خاموش بده ببین از چی میخونم برای تو ای همه هستی من فدای تو توتو و فاصله با هم یکی شدید منو پاهام به رسیدن نامید کاش میشد میرسیدم تا بدونم تو فاصبه بهم چیا میگید....
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
آلبوم : خودکشی ممنوع نام: حسرت خیس دوباره خزون اومد نم نم بارون میزنه تو صورتم بوی خاکو نم کوچه میگه هنوز دیوونتم رعدو برق فهمیده انگار زندگیم شده غم انگیز دستای کی رو گرفتی زیر بارونای پاییز میخوام اینجا با تو باشم زیر بارونا دوباره ولی افسوس نه تو هستی نه دیگه بارون میباره خزونم داره میره نمونده برگی رو درختا من هنوز منتظر توی جاده تک و تنها دیگه بارون نمیباره توی جاده پر برفه به خدای آسمونا عشقت از یادم نرفته میخوام اینجا با تو باشم زیر برف وبادو بارون نیایی با خاطراتت سر میزارم به بیابون میخوام اینجا با تو باشم زیر بارون دوباره ولی افسوس نه تو هستی نه دیگه بارون میباره
|||||||||||||||||||||
![]() |
| Tags |
| آهنگ, تـــرانـه, خواننــدگان, های |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | |
|
|