angadvers
What ever go here!
What ever go here!
.::YahooAction::. »
Information Technology »
Information Technology News »
تداوم سوءاستفاده تروجان "دیوکو" از ویندوز
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Register Now for FREE!
|
Loading
| اشتراک گذاری این مطلب : |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
![]() Join Date: Apr 2009 Posts: 5,386
|
تداوم سوءاستفاده تروجان "دیوکو" از ویندوز
در حالی که تروجان جدیدی به نام دیوکو با تقلید از کارکردهای کرم استاکس نت در تلاش برای نفوذ به سیستم های خاص رایانه ای در برخی کشورهاست، مایکروسافت نتوانسته وصله ای برای جلوگیری از این سوءاستفادهها عرضه کند. به گزارش فارس به نقل از پی سی مگ، در حالی که تعدادی وصله نرم افزاری جدید برای رفع آسیب پذیری های سیستم عامل ویندوز قرار است هفته اینده عرضه شود، مایکروسافت از هم اکنون اعلام کرده برای جلوگیری از نفوذ تروجان دیوکو هنوز نتوانسته وصله ای طراحی کند. تروجان دیوکو اولین بار در ماه نوامبر شناسایی شد و بررسی ها نشان می دهد برخی سیستم های پیشرفته صنعتی و حرفه ای را در ایران و سودان هدف قرار داده است. مقامات مایکروسافت می گویند در حال تجزیه و تحلیل هسته اصلی یا کرنل سیستم عامل ویندوز هستند تا به هر نحو ممکن آسیب پذیری که باعث نفوذ کرم دیوکو می شود را شناسایی و آن را متوقف کنند. با توجه به اینکه تروجان دیوکو در مواردی در قالب فایل های مشکوک ورد وارد رایانه های شخصی شده کارشناسان امنیتی سمانتک به کاربران توصیه کرده اند در زمان دریافت و کلیک کردن بر روی فایل های ورد که از ماهیت آنها اطلاع دقیقی ندارند جدا احتیاط کنند
|||||||||||||||||||||
| The Following 5 Users Say Thank You to SoltaneYahoo For This Useful Post: | ADMIN_CROSS (11-05-2011), F.A.R.A.M.A.R.Z (11-05-2011), Mr_FBi (11-09-2011), _Mr.Zirak_ (11-05-2011) |
![]() |
| Tags |
| از, تداوم, تروجان, دیوکو, سوءاستفاده, ویندوز |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | |
|
|
All times are GMT +3.5. The time now is 08:03 PM.
| Forum | Copright |
![]() Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.5.2 |
این سایت توسط سرورهای قدرتمند هاست دی ال پشتیبانی می شود
|