angadvers
What ever go here!
What ever go here!
| Y! Your problems All About Your Problems & Y! Questions |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Register Now for FREE!
|
Loading
| اشتراک گذاری این مطلب : |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
![]() Join Date: Dec 2007 Location: Tehran Posts: 3,637
|
سلام خدمت کاربران عزیز. لطفاً از این به بعد سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد یاهو و برنامه های یاهو در این انجمن مطرح کنید. اول سعی کنید در سایت جستجو کنید اگر جوابی پیدا نکردید در این انجمن تاپیکی باز کنید و سوال خودتون رو بپرسید. به یاد داشته باشید که هر سوال رو در یک تاپیک بپرسید و از پرسیدن چند سوال در یک تاپیک خوداری کنید. مدیران در اولین فرصت به سوالات شما پاسخ می دهند. |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to $0H3!L.D.C For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
Banned
|
دوستان كسي ميدونه چطور بايد با ياهئ الايت ايدي ريخت توي روم و ديسيشون كرد طوري كه تا يك ماه اونجا بمونن ... اين كار شدنيه يه سر به روم 18 اسيا بزنيد ... كسي اگه ميتونه كمكم كنه و يا بگه كه چطور ميشه ايدي رو توي روم ديسي كرد براي بيشتر از يك ماه . جوري كه خود بخود ياهو بيرونشون نده ... البته بعضي از دوستان ميدونن ولي از پاسخ گويي امتنا مي كنن نمي دونم شايد فكر مي كنن كه ارث باباشونه ولي دوستان به نطر من ندادن اطلاعات چيزي نيست جز اين كه اون شخص دوست نداره كسايي ديگه هم پيشرفت كنن و چيزي ياد بگيرن بايد به اين دوستمون گفته بشه عزيزم اين روش هم بلاخره اشكار ميشه ديرو زود داره سوخت و سوز نداره ... ولي تنها چيزي كه از ما ميمونه يه خاطرست از دوران چت كردن با يكديگر و كمي اطلاعات كا در اينده اين اطلاعات پيشرفت هم ميكنه و روش هاي جديدي پيش مياد ... خلاصه دوستان اگه كسي در اين زمينه چيزي ميدونه لطفا كمكم كنه . واقعا اين موضوع برام مهمه ....
|
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to imported______ For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
Senior Member
|
دوست عزیز این چیزی نیست که بشه عمومیش کرد روم Asia Global 18 هم به خاطر مشکلات با برخی دوستان شیرازی فول شد
چون خودشون فول میکردن و به قولا" جنبه کل نداشتن . فکر نکنم کسی بلد باشه اونجوری فول کنه که بخواد آشکار کنه چیزی رو . ارث بابام هم نیست فردا کل روم ها فول میشه هر کی از در میا تو یه فحش نثار ما میکنه مثل دی اکتیو کردن که هر کی از مدرسه میاد خونه میشینه ملت رو دی اکتیو میکنه . تنها راهنمایی که میتونم بکنم همونه که قبلا" هم بهت گفتم , با YahElite و یه ورژن خاص میتونین مثل Asia Global Chat:18 فول کنین . اون آی دی ها هم یاهو که دوباره روم ها رو به روز رسانی کنه Left میشن ولی چه فایده باز .... اگه دوستان روش های دیگه یی بلدن بگن استفاده کنیم . موفق باشید .
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to _aMoo_ For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
Banned
|
دوست عزيز تو اونجوري كه توي پي ام گفتي مي خواي اموزش بدي من فكر مردم كه مي خواي واقعا اين كارو بكني ولي شما باز داريد روي اين موضوع پا فشاري مي كنيد ... و نمي خوايد اموزش بديد ... اگه ميشه كسي رو به من معرفي كنيد كه اين كارو بلد باشه و من برم از ايشون سوال كنم ... اين غرور شما بالاخره سر شما رو به سنگ ميزنه اينو از يك برادر بزرگتر بپذيريد ... به نظر من ما هم بايد مثل انقلاب 1917 شوروي يك تكوني به اطلاعاتمون بديم ... بايد روشهاي مخفي رو رو كنيم چون همين خونه تكوني باعث بوجود امدن مثاعل جديد ميشه .... البته با اين موضوع كه هر بچه مدرسه اي مياد دي اك مي كنه بايد بگم كه سر يك ماه نشده راه حل اين موضوع هم پيدا ميشه البته راه هاي جلوگيري از دي اك .. هم چنتايي اومده ... حالا ببين همين حرف من اگه صدق نكرد .
|
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to imported______ For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
فکر کنم اینجا برای سوال و جواب و حل مشکل نه بحث های این طوری لطفا فقط مشکلات رو بگید no spam
|
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to $0H3!L.D.C For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
Banned
|
باشه ... من مي خوام روم فول كنم كه براي چند ماه ايدي ها بيرون نره ... دست بردارم نيستم ... اگه يادم نديد 100 بار سوال مي كنم . فش هم نميدم ...ولي اگه فش بديد منم فش ميدم .. وسلام اينم حرف اخرم >>>>>>>>>>>>>> اين امضاع منه ..
تقليد كاره ميمونه ميمون نوعي حيونه .
|
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
Quote:
|
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
Junior Member
|
سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنین...من مدتی vc که میکشم با STB11.35..آِی دی زیاد لوگین نمی کنه....پروکسیم که از هر سایتی بگین بر میدارم از جمله پروکسی های خوب آقا پیمان بعد تست میکنم سالمارو سیو میکنم اما بازم آی دی خوب لوگین نمیکنه یعنی از 100 آی دی 10 لوگین شاید بزور شه ... در ضمن بعد که می خوام آی دی جوین بدم روم لیست روم نه تو یاهو باز میشه نه STB آی پی که عوض میکنم لیست روم میاد... بعد نیم ساعت درست میشه آی پی خودم میشه لیست روم باز کرد......IP ban نمی شا !!!! فقط لیست روم باز نمیشه.....نمی دنم اشکال از کجاست...من از WIN_SP2 استفاده میکنم Patch کردم با برنامه مارکوس...آنتی ویروس کاسپراسکی 2009 استفاده میکنم فایورالشم فعال......طریقه اتصالمم به شبکه adsl+2 plus__speed:160k مودمم روترن...بدونه کانکشن به اینترنت کانکت هستم....لطفا از کسانی که میتونن مشکل منو حل کنن خواهش دارم کمک کنن......اگه ایراد از ویندوز که عوض کنم......خودمم گیچ شدم... (درضمن جدیدن ISP من آپی منو عوض کردن از ایران ارتقا دادن به انگلیس..از سایت گت آی پی چک کردم) اگه ممکنه زود جواب منو بدین روانی شدم
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to baad-booys For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
شما نگفتی که با چه تستری پروکسی تست میکنی از تسترasr استفاده کن و حتما باید پورتا باز باشه تا از پورت پر سرعت مثل 11011 بتونی استفاده کنی نیومدن لیست روم از سرور که جدیدا این طور شده
|
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
Junior Member
|
دوست عزیز من از این تستر استفاده میکنم شما بهتر سراغ دارین بزارین واسم......VerifySOCKS5
درضمن باStb که می خوام آی دی جوین بدم رووم بعد 2 یا 5 آی دی که جوین میده تو captcha این پیغامو میده~>(Expired!)<~دیگه آی دی روم نیمیره
|||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to baad-booys For This Useful Post: | _Naser.Ahriman_ ![]() |
![]() |
| Tags |
| شما, مسائل, مشکلات |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | |
|
|
All times are GMT +3.5. The time now is 07:37 AM.
| Forum | Copright |
![]() Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.5.2 |
این سایت توسط سرورهای قدرتمند هاست دی ال پشتیبانی می شود
|

تقليد كاره ميمونه ميمون نوعي حيونه .

سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنین...من مدتی vc که میکشم با STB11.35..آِی دی زیاد لوگین نمی کنه....پروکسیم که از هر سایتی بگین بر میدارم از جمله پروکسی های خوب آقا پیمان بعد تست میکنم سالمارو سیو میکنم اما بازم آی دی خوب لوگین نمیکنه یعنی از 100 آی دی 10 لوگین شاید بزور شه ... در ضمن بعد که می خوام آی دی جوین بدم روم لیست روم نه تو یاهو باز میشه نه STB آی پی که عوض میکنم لیست روم میاد... بعد نیم ساعت درست میشه آی پی خودم میشه لیست روم باز کرد......IP ban نمی شا !!!! فقط لیست روم باز نمیشه.....نمی دنم اشکال از کجاست...من از WIN_SP2 استفاده میکنم Patch کردم با برنامه مارکوس...آنتی ویروس کاسپراسکی 2009 استفاده میکنم فایورالشم فعال......طریقه اتصالمم به شبکه adsl+2 plus__speed:160k مودمم روترن...بدونه کانکشن به اینترنت کانکت هستم....لطفا از کسانی که میتونن مشکل منو حل کنن خواهش دارم کمک کنن......اگه ایراد از ویندوز که عوض کنم......خودمم گیچ شدم...